Προσωπικά Δεδομένα & Όροι Χρήσης
22 Μαΐου 2024

Ημερολόγιο

Δευ
Τρι
Τετ
Πεμ
Παρ
Σατ
Κυρ
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 

Πολιτική προστασίας δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Το feminalab.gr, αποτελεί μία διαδικτυακή πύλη, εφεξής portal, υπό τη σκέπη της Χ.Ε.Ν. Ελλάδος. Πρόκειται για ένα γυναίκειο δίκτυο πληροφόρησης υποστήριξης κι ενδυνάμωσης για την Ισότητα, την Συνηγορία, την εξάλειψη της Έμφυλης Βίας, την Κοινωνική Πρόληψη, την Επαγγελματική και Εκπαιδευτική Σταδιοδρομία, τη Γυναικεία Ηγεσία.

Με την παρούσα πολιτική η Χ.Ε.Ν. Ελλάδος  ενημερώνει τις επισκέπτριες/ τους επισκέπτες του feminalab.gr και όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του, σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις, που αφορούν τη διατήρηση αρχείου και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Παρακαλούνται οι επισκέπτριες/επισκέπτες του feminalab.gr, προ της περιηγήσεως τους στο portal και της χρήσης των υπηρεσιών του, να διαβάσουν προσεκτικά την παρούσα πολιτική προστασίας, και σε περίπτωση διαφωνίας τους με αυτήν να απόσχουν από την χρήση του περιεχόμενου του portal και των υπηρεσιών του.

Με την περιήγηση στο portal καθώς και με την χρήση των υπηρεσιών του, η επισκέπτρια/ο επισκέπτης αναγνωρίζει ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει, αποδεχτεί και ανεπιφύλακτα συμφωνήσει με τους όρους που τίθενται παρακάτω.

Η πολιτική προστασίας που περιγράφεται παρακάτω, αποτελεί μία δεσμευτική συμφωνία μεταξύ της επισκέπτριας/του επισκέπτη και της Χ.Ε.Ν. Ελλάδος. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς είναι αποκλειστικά τα δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδας.

1. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

1A.Εάν η επισκέπτρια/ο επισκέπτης θελήσει να αλληλεπιδράσει με το portal, τα προσωπικά της/του δεδομένα θα είναι προαπαιτούμενα και θα συλλεχθούν από την Χ.Ε.Ν. Ελλάδος, μαζί με το μήνυμα της/του.

Οι τρόποι αλληλεπίδρασης με το feminalab.gr είναι οι ακόλουθοι:.

Femina Support Lab-Κοινωνική Υπηρεσία Χ.Ε.Ν. Ελλάδος

Η επισκέπτρια / ο επισκέπτης του feminalab.gr δύναται να επιλέξει να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Femina Support Lab-Κοινωνική Υπηρεσία της Χ.Ε.Ν. Ελλάδος, προκειμένου να ενημερωθεί και να πληροφορηθεί για την κοινωνική και ψυχοκοινωνική της/του στήριξη, σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, την υγεία, την εκπαίδευση, την εργασία και την κοινωνία.

Σε περίπτωση που αιτηθεί να ορισθεί ραντεβού με το Femina Support Lab-Κοινωνική Υπηρεσία, θα της/του ζητηθεί να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας, ή να αποστείλει email στον λογαριασμό feminasupportlab@xen.gr, παραθέτοντας συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, το email, το τηλέφωνο και μία σύντομη περιγραφή του αιτήματος της/του.

Femina Career Lab- Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας Χ.Ε.Ν. Ελλάδος

H επισκέπτρια δύναται να επιλέξει τη χρήση των υπηρεσιών του Femina Career Lab-Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας Χ.Ε.Ν. Ελλάδος, ήτοι την παροχή δωρεάν υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής για γυναίκες, προκειμένου να ενημερωθεί για τις επαγγελματικές της επιλογές, να βοηθηθεί στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού βιογραφικού σημειώματος και να ενισχυθούν οι δεξιότητές της με ειδικά σεμινάρια δεξιοτήτων.

Σε περίπτωση που αιτηθεί να ορισθεί ραντεβού με το Femina Career Lab- Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας Χ.Ε.Ν. Ελλάδος, θα της ζητηθεί να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας στην επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Ε.Ν. Ελλάδος, ή να αποστείλει email στον λογαριασμό feminacareerlab@xen.gr, παραθέτοντας συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, το email, το τηλέφωνο, το θέμα που την απασχολεί και μία σύντομη περιγραφή του αιτήματος της επισκέπτριας.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΡΩΤΟΥΝ

Στο portal υπάρχει η στήλη με τίτλο «Οι φοιτήτριες ρωτούν», απευθυνόμενη σε φοιτήτριες με στόχο την δωρεάν συνδρομή σε οποιαδήποτε απορία σχετική με τη σταδιοδρομία τους.

Η επισκέπτρια που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την ως άνω υπηρεσία, πρέπει να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας, με συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα όπως το όνομα, το email, το τηλέφωνο, και το θέμα που την απασχολεί.

Επικοινωνία με το feminalab.gr

Σε περίπτωση που η επισκέπτρια/ο επισκέπτης επιθυμεί να επικοινωνήσει με το feminalab.gr, θα της/του ζητηθεί να συμπληρώσει το όνομα της/του, το τηλέφωνό της/του, το email της/του, καθώς και το θέμα για το οποίο επικοινωνεί.

NEWSLETTER

Εάν η επισκέπτρια/ο επισκέπτης του portal θελήσει να εγγραφεί στο newsletter, θα της/του ζητηθεί να συμπληρώσει το email της/του. Οποτεδήποτε δε, θελήσει να απεγγραφεί από την λήψη ενημερωτικών σημειωμάτων, θα της/του δίνεται η δυνατότητα αυτή, με σαφείς οδηγίες που θα παρέχονται σε κάθε ενημερωτικό σημείωμα που θα της/του αποστέλλεται από το portal.  

1B. Δεδομένα Καταγραφής & Επαναληπτικό Marketing

Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες που αποστέλλει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε το portal. Αυτά τα δεδομένα καταγραφής ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανάται σε αυτές τις σελίδες και άλλα στατιστικά.

Επιπλέον, ενδέχεται  να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες τρίτων, όπως το Google Analytics, που συλλέγουν, παρακολουθούν και αναλύουν αυτού του είδους τις πληροφορίες, προκειμένου να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα του portal και των υπηρεσιών μας. Οι εν λόγω φορείς παροχής υπηρεσιών τρίτων διαθέτουν δικές τους πολιτικές απορρήτου σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες και προτείνουμε να ενημερωθείτε για αυτές.

Το Ίδρυμα χρησιμοποιεί υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ, για να διαφημίζεται σε ιστότοπους τρίτων μερών μετά την επίσκεψή σας στo portal.

Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Google AdWords παρέχεται από την Google Inc.

Η Google συνιστά επίσης να εγκαταστήσετε το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης GoogleAnalytics παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποτρέπουν τη συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από το GoogleAnalytics

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google στο http://www.google.com/intl/el/policies/privacy.

2. . Ποιος Είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η Χ.Ε.Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία επεξεργάζεται στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών της. Διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με εμπιστευτικότητα και σεβασμό στην ιδιωτική σας ζωή, λαμβάνοντας τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την περαιτέρω προστασία τους.

3. Σκοποί Επεξεργασίας των Προσωπικών σας δεδομένων.

Η Χ.Ε.Ν. Ελλάδος δύναται εκ του νόμου να διατηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα της επισκέπτριας/του επισκέπτη του feminalab.gr, η οποία/ο οποίος επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών του.

Η επισκέπτρια/ο επισκέπτης, συμφωνώντας με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, παρέχει την συγκατάθεσή της/του, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, στη συλλογή, χρήση, και μεταφορά των προσωπικών της/του δεδομένων με σκοπό την χρήση των υπηρεσιών του feminalab.gr.

Η Χ.Ε.Ν. Ελλάδος, θα προχωρήσει στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων της επισκέπτριας/του επισκέπτη μόνο μετά τη ρητή συγκατάθεσή της τελευταίας/του τελευταίου, η οποία/ο οποίος θα τα παράσχει με την θέλησή της/του και με σκοπό την πρόσβαση της/του στις ανωτέρω υπηρεσίες.

Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα βασίζεται σε μια από τις “νομικές βάσεις”, όπως αναφέρονται στο άρθρο 6 §1 του ΓΚΠΔ. Η νομική βάση στην οποία βασίζεται η επεξεργασία κάθε χρήσης των δεδομένων σας αναφέρεται σε κάθε σκοπό επεξεργασίας.

Ενέργειες προώθησης και Μάρκετινγκ – για απάντηση σε ερωτήματα και για ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα, τις δράσεις και τις υπηρεσίες μας [Άρθρο 6§1(α) και 6§1(στ) ΓΚΠΔ]

Η συναίνεση σχετικά με το μάρκετινγκ μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, με ισχύ για το μέλλον.

Τήρηση Εννόμων Συμφερόντων μας – π.χ. για τη βελτίωση υπηρεσιών μας, πρόληψη και ανίχνευση της απάτης εις βάρος μας [Άρθρο 6§1,(στ) ΓΚΠΔ]

Τήρηση Νομικών μας Υποχρεώσεων – για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας προς τις αστυνομικές, ρυθμιστικές, φορολογικές, λογιστικές, ορκωτούς ελεγκτές, δικαστικές αρχές και υπηρεσίες [Άρθρο 6§1(γ) ΓΚΠΔ]

Επεξεργασία Ειδικών Κατηγοριών Δεδομένων: Σύμφωνα με το άρθρο 9 §1 και 2 του ΓΚΠΔ η επεξεργασία ειδικών κατηγοριών δεδομένων, επιτρέπεται μόνο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, που ορίζει ο νόμος, ανάμεσα στις οποίες, η παροχή συγκατάθεσης άρθ. 9§2(α).

Συλλέγουμε μόνο τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα προς επιδίωξη των ανωτέρω σκοπών και τα οποία δεν υπόκεινται σε περαιτέρω επεξεργασία από τρίτο μέρος, χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του επισκέπτη, σύμφωνα πάντα με την κείμενη νομοθεσία περί προστασία προσωπικών δεδομένων.

  1. Πως Διασφαλίζουμε την Ασφάλεια των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Διασφαλίζουμε ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα υποβάλλονται σε επεξεργασία, με την τήρηση πολιτικών και διαδικασιών σύμφωνων με τους σκοπούς επεξεργασίας. Για παράδειγμα, τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας χρησιμοποιούνται για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά αθέμιτης χρήσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής μη εξουσιοδοτημένης επεξεργασίας:

  • Η πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα περιορίζεται μόνο σε ορισμένο αριθμό εξουσιοδοτημένων προσώπων για τους συγκεκριμένους σκοπούς.
  • Το προσωπικό των αρμόδιων τμημάτων που είναι αρμόδιο με τη διαχείριση αυτών, δεσμεύεται με ρήτρες εμπιστευτικότητας έχοντας διαβαθμισμένη και περιορισμένη πρόσβαση, μόνο στα απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παροχής της υπηρεσίας.
  • Τα ευαίσθητα δεδομένα αποθηκεύονται σε Η/Υ με εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Επίσης σε έντυπη μορφή κλειδώνονται σε ερμάρια όπου έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.
  • Επιλέγουμε αξιόπιστους συνεργάτες, οι οποίοι δεσμεύονται εγγράφως σύμφωνα με το άρθρο 28 §4 του ΓΚΠΔ με τις ίδιες υποχρεώσεις όσον αφορά στην προστασία προσωπικών δεδομένων. Διατηρούμε δε το δικαίωμα ελέγχου επί αυτών άρθρο 28 §3 στοιχείο
  • Τα συστήματα πληροφορικής που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των δεδομένων είναι τεχνικά απομονωμένα από άλλα συστήματα, προκειμένου να εμποδίζεται η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, για παράδειγμα μέσω παράνομης πρόσβασης (hacking).
  • Επιπλέον, η πρόσβαση στα εν λόγω συστήματα πληροφορικής παρακολουθείται σε μόνιμη βάση, προκειμένου να εντοπισθεί και αποτραπεί η παράνομη χρήση σε αρχικό στάδιο.
  • Περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας στα πρόσωπα που είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσουν για το συγκεκριμένο σκοπό.

5.  Διάρκεια αρχειοθέτησης των προσωπικών δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα θα αρχειοθετηθούν με ασφάλεια και θα επεξεργαστούν από την Χ.Ε.Ν. Ελλάδος , για χρονική διάρκεια όχι μεγαλύτερη από αυτήν που είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της επίτευξης των ανωτέρω σκοπών.

Σας ενημερώνουμε ότι δεσμευόμαστε από τις προθεσμίες παραγραφής που ορίζονται στο νομικό πλαίσιο που καλύπτει την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, και τα χρονικά περιθώρια που τίθενται από τις Δημόσιες Αρχές προκειμένου να συμμορφωθούμε με την παροχή στοιχείων που τηρούνται από εμάς στο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων όταν μας ζητηθεί.

6.  Όροι δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων. 

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε οιοδήποτε τρίτο μέρος ή δημοσιοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο από την Χ.Ε.Ν. Ελλάδος . 

Παρ’ όλα αυτά, οι παραπάνω αναφερόμενες πράξεις μπορεί να εκτελεστούν από την Χ.Ε.Ν. Ελλάδος μόνο στις κάτωθι περιπτώσεις:

  • Με τη γραπτή συναίνεση της επισκέπτριας/του επισκέπτη
  • εάν απαιτείται εκ του Νόμου, επιβάλλεται από τα Δικαστήρια, ή οιαδήποτε έτερη δημόσια αρχή.
  • όταν τα συμφέροντά της Χ.Ε.Ν. Ελλάδος πλήττονται.

7. Τα Δικαιώματά σας ως Υποκείμενο των Δεδομένων και πως Μπορείτε να τα Ασκήσετε

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικού χαρακτήρα δεδομένα σας, διόρθωση/διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, περιορισμό της επεξεργασίας, δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία ή/και να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη φορητότητα των δεδομένων.

Εάν η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, με ισχύ για το μέλλον.

Αναλυτικότερα, έχετε το δικαίωμα:

α.     Πρόσβασης: Δικαίωμα να ενημερωθείτε για την επεξεργασία των Δεδομένων από εμάς, και δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα.

β.     Διόρθωσης: Δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή συμπλήρωση των δεδομένων σας, αν αυτά είναι ανακριβή ή ελλιπή.

γ.      Διαγραφής: Δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή δεδομένων σας: Αυτό το δικαίωμα μπορούμε να το ικανοποιήσουμε αν:

  • Τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν
  • Εάν δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για επεξεργασία πέραν της συγκατάθεσης.
  • Εάν ασκήσετε το δικαίωμα εναντίωσης (δείτε στα κατωτέρω)
  • Εάν τα δεδομένα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία αντίθετη στις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις
  • Εάν τα δεδομένα πρέπει να διαγραφούν ώστε να τηρηθεί νομική υποχρέωση

Διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης ικανοποίησης του παραπάνω δικαιώματος εάν η επεξεργασία των δεδομένων είναι απαραίτητη για την τήρηση νομικής μας υποχρέωσης, λόγους δημοσίου συμφέροντος ή τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων (άρθρο 17 §3)

δ.     Περιορισμού της επεξεργασίας: Δικαίωμα να επισημάνετε τα δεδομένα, με στόχο τον περιορισμό επεξεργασίας τους. Για παράδειγμα όταν έχετε αμφισβητήσει την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων, για την περίοδο που θα απαιτηθεί για την επαλήθευση.

ε.      Φορητότητας: Δικαίωμα να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο καθώς και να ζητήσετε τη διαβίβασή τους, τόσο σε εσάς, όσο και σε άλλο πρόσωπο που θα τα επεξεργαστεί.

στ.   Εναντίωσης: Δικαίωμα να αντιτάσσεστε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία δεδομένων σας, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, επίσης όταν ο λόγος επεξεργασίας αφορά σε απ’ ευθείας εμπορική προώθηση.

Σε περίπτωση που η επισκέπτρια/ο επισκέπτης επιθυμεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή της/του, που έχει δοθεί σε προγενέστερο χρονικό σημείο, σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών της/του δεδομένων, η Χ.Ε.Ν. Ελλάδος θα συμμορφωθεί πλήρως σύμφωνα και με την κείμενη νομοθεσία, με την προϋπόθεση ότι η ανάκληση αυτή θα δοθεί γραπτώς .

Το Ίδρυμα θα εξετάσει το αίτημά σας και θα σας απαντήσει εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος είτε για την ικανοποίησή του είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του  ή, λαμβανομένης της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων, εντός προθεσμίας επιπλέον δύο μηνών. 

Η άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας πραγματοποιείται χωρίς κόστος για εσάς, με την αποστολή σχετικής αίτησης/επιστολής/email στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων. Η καταχρηστική άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων (Άρθρο 12 §5) μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους.

Ωστόσο, πράξεις που διενεργήθηκαν από την Χ.Ε.Ν. Ελλάδος κατά την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων προγενέστερα της ανάκλησης της συναίνεσης σας, παραμένουν ισχυρές.

Στην περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την χρήση των δεδομένων σας από εμάς ή από την απάντησή μας στην άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, δικαιούστε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μπορείτε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται κατωτέρω.

Στοιχεία Επικοινωνίας του Υπεύθυνου Επεξεργασίας

Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Χ.Ε.Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ, τηλεφωνικά στο 210 9932820 (09:00 – 17:00), με e-mail: estamelou@xen.gr και ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 81, 163 46 Ηλιούπολη

Στοιχεία Επικοινωνίας της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τηλέφωνο:

+30 21064.75.600

e-mail:

contact@dpa.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, ΤΚ 115 23, Αθήνα

 8. cookies

Τα cookies είναι σημαντικά για την αποτελεσματική λειτουργία του διαδικτυακού τόπου feminalab.gr και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Κάντε κλικ στην επιλογή «Αποδοχή cookies» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των cookies και επιλέξτε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα cookies ή όχι.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας κατά την περιήγηση στο feminalab.gr. Αυτά τα cookies μπορούν να καταργηθούν ανά πάσα στιγμή, καθώς μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή όλα τα cookies. Η λειτουργία βοήθειας στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αποδοχής cookies, την απενεργοποίηση των cookies ή την ειδοποίησή σας κατά τη λήψη ενός νέου cookie.

Τα cookies δεν βλάπτουν τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή την κινητή σας συσκευή, φακέλους και αρχεία που είναι αποθηκευμένα μέσα σε αυτές τις συσκευές, ή αποκαλύπτουν την ταυτότητά σας, αλλά μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας, την αποτελεσματική περιήγησή σας, καθώς και τη σύνδεση και πλοήγηση στις σελίδες.

Οι πληροφορίες που παράγονται από το αρχείο cookies σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς (συμπεριλαμβανομένης και της Διεύθυνσης IP σας) θα διαβιβάζεται στην και θα αποθηκεύεται στην Google, στους servers της.

Εάν δεν αποδεχτείτε τα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες λειτουργίες της Υπηρεσίας μας και σας συνιστούμε να τα αφήσετε ενεργοποιημένα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ: www.allaboutcookies.org

 9. Ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

H Χ.Ε.Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ μπορεί να αναθεωρεί μονομερώς και περιοδικά την παρούσα Πολιτική, ώστε αυτή να απεικονίζει την πρόσφατη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Μπορείτε να ανατρέχετε στην παρούσα Πολιτική προκειμένου να ενημερώνεστε για τον  τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Share the story: