Κοινωνική Υπηρεσία ΧΕΝ Ελλάδος
07 Νοεμβρίου 2022

Ημερολόγιο

Δευ
Τρι
Τετ
Πεμ
Παρ
Σατ
Κυρ
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 

Κοινωνική Υπηρεσία ΧΕΝ Ελλάδος

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Ελλάδος αποτελεί έναν ασφαλή χώρο για τις γυναίκες προσφέροντας υποστήριξη και ενδυνάμωση. Οι υπηρεσίες είναι δωρεάν και παρέχονται τηλεφωνικά, διαδικτυακά και δια ζώσης. Απευθύνονται σε ενήλικες γυναίκες, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, εθνικότητα, θρησκεία ή όποια άλλη διάκριση.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την ατομική συμβουλευτική, την εξατομικευμένη ενημέρωση καθώς και την διασύνδεση με ή και παραπομπή σε αρμόδιους φορείς. Το Femina Support Lab στελεχώνεται από επιστημονικό προσωπικό, που χρησιμοποιεί σύγχρονες γνώσεις και μεθοδολογία. Σε ένα κλίμα αποδοχήςεμπιστοσύνης και ασφάλειας, η Κοινωνική Υπηρεσία είναι δίπλα σου, αν επιθυμείς να εξετάσεις τις επιλογές σου, να αναπτύξεις την εσωτερική σου δύναμη και να ανταποκριθείς σε ότι χρειάζεσαι.

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Ελλάδος, παρέχει:

Ατομική Συμβουλευτική

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Ελλάδος προσφέρει δωρεάν συνεδρίες ατομικής συμβουλευτικής δια ζώσης ή και διαδικτυακά. Στόχος της συμβουλευτικής διαδικασίας είναι η εσωτερική ενδυνάμωση, η ανάπτυξη της αυτογνωσίας και η προσωπική εξέλιξη της γυναίκας.

Ενημέρωση

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Ελλάδος παρέχει εξατομικευμένη ενημέρωση είτε για διαδικασίες κοινωνικής υποστήριξης με σκοπό την κάλυψη πρακτικών αναγκών (επιδομάτων, παροχών), είτε για τις διαθέσιμες υπηρεσίες υποστήριξης σε συγκεκριμένες θεματικές (ψυχικές ασθένειες, κακοποίηση, χρήση ουσιών, διατροφικές διαταραχές, κ.ά.).

Διασύνδεση & Παραπομπή

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Ελλάδος, αναλόγως το αίτημα, κάνει διασύνδεση με φορείς παροχής υπηρεσίων, με άλλες Κοινωνικές Υπηρεσίες, με αρμόδιους φορείς του Δημοσίου ή/και Ιδιωτικής πρωτοβουλίας κλπ. Επίσης, όπου χρειάζεται κάνει την κατάλληλη παραπομπή στις αρμόδιες υπηρεσίες που έχουν εξειδικευμένη προσέγγιση.

Κλείσε Ραντεβού

Το Femina Support Lab λειτουργεί στο Πολυκέντρο «Αθηνά» της ΧΕΝ Ελλάδος στην Ηλιούπολη, επί της Λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα 81 (Τ.Κ.16346). Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείς να επικοινωνήσεις καθημερινές, 10.00-18.00 στα τηλέφωνα: 2109932820 & 2109930708 ή μέσω e-mail: feminasupportlab@xen.gr .

Φόρμα επικοινωνίας .

 

Share the story: