Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
13 Φεβρουαρίου 2023

Ημερολόγιο

Δευ
Τρι
Τετ
Πεμ
Παρ
Σατ
Κυρ
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 

Οι φοιτήτριες ρωτούν

Είσαι φοιτήτρια και έχεις απορίες για την σταδιοδρομία σου;

Τo Femina Career Lab είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Στείλε μας την ερώτηση σου, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας και θα λάβεις έγκυρη και πλήρη πληροφόρηση.

Και κάτι ακόμη….

Μην παραλείπεις να κοιτάς την ημερομηνία απάντησης, καθώς τα δεδομένα μεταβάλλονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ονομάζομαι Στέλλα και βρίσκομαι στο 4° έτος του τμήματος Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Θα ήθελα να ενημερωθώ αν μπορώ να εργαστώ ως οικονομολόγος; Σας ευχαριστώ πολύ!

Ονομάζομαι Αναστασία και βρίσκομαι στο 1° έτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Θα ήθελα να ενημερωθώ για τις επαγγελματικές προοπτικές του τμήματος; Σας ευχαριστώ πολύ!

Ονομάζομαι Δέσποινα και είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ενδιαφέρομαι να εργαστώ ως Διπλωμάτης, ποια βήματα χρειάζεται να ακολουθήσω;

Ονομάζομαι Μαρία και είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα της Ψυχολογίας, ποια βήματα χρειάζεται να ακολουθήσω;

Ονομάζομαι Αθανασία και είμαι απόφοιτη του τμήματος Διοικητικής Τεχνολογίας και Επιστήμης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Θα ήθελα να ιδρύσω δικό μου λογιστικό γραφείο. Θα μπορούσατε να μου πείτε ποια διαδικασία, χρειάζεται να ακολουθήσω;

Ονομάζομαι Μαργαρίτα και είμαι φοιτήτρια στο 2° έτος του στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Κρήτης. Θα ήθελα να ενημερωθώ για τις επαγγελματικές προοπτικές του τμήματος; Καθώς δεν με ενδιαφέρει να εργαστώ ως δασκάλα σε κάποιο σχολείο.

Ονομάζομαι Πετρούλα και φοιτώ στο 2 έτος στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας  του πανεπιστημίου Αιγαίου. Θα ήθελα να ενημερωθώ για τις επαγγελματικές προοπτικές του τμήματος.

Ονομάζομαι Μαρία και είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης. Θα ήθελα να ενημερωθώ σε ποιες ενέργειες χρειάζεται να προχωρήσω , προκειμένου να ασχοληθώ με το αντικείμενο του μάρκετινγκ.

Ονομάζομαι Ιουλία και είμαι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Θα ήθελα να ενημερωθώ πως μπορώ να εργαστώ ως ψυχολόγος στην Ελλάδα.

Ονομάζομαι Στέλλα και φοιτώ στο 1° έτος στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του πανεπιστήμιου Κρήτης. Δεν με ενδιαφέρει να εργαστώ στον χώρο της εκπαίδευσης και θα ήθελα να ενημερωθώ ποιες άλλες επαγγελματικές επιλογές υπάρχουν.

Ονομάζομαι Καίτη και φέτος ολοκληρώνω τις σπουδές μου στο Τμήμα Βιολογίας, στο ΕΚΠΑ. Θα ήθελα  να με ενημερώσετε ποια μεταπτυχιακά προγράμματα μπορώ να παρακολουθήσω. Σας ευχαριστώ πολύ!

Ονομάζομαι Τζίνα και είμαι απόφοιτη του τμήματος Θεολογίας του πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Ενδιαφέρομαι να εισαχθώ στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του πανεπιστημίου της Θεσσαλίας, με την διαδικασία του 5% του Μηχανογραφικού Δελτίου. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για την διαδικασία.

Share the story: